Home Over ons

Wat is Loopband-winkels-online.nl?

Loopband-winkels-online.nl is het verzameloverzicht van online Loopband winkels. Wij zoeken alle webshops af en plaatsen de beste loopbanden op Loopband-winkels-online.nl. Op onze site vind je alles over loopbanden en waar je ze online kan bestellen. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je de producten  kan aanschaffen.

We krijgen de informatie over de artikelen, zoals omschrijving en de prijs, aangeleverd van de webshops. Wij proberen ten alle tijden deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kan je terecht kan bij de webshop die het product aanbiedt.

Voor meer informatie kan je kijken in onze algemene voorwaarden, privacy statement en op onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om je favoriete items te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.

Veel shopplezier op Loopband-winkels-online.nl

Dit  is een website van Alle Winkels Online.